Főbb szolgáltatásaink:

Linux, Windows hálózati kiszolgálók telepítése. E-mail-, file-, web-, fax-, application-, proxy-, backup-, firewall (tűzfal) szerverek üzemeltetése és virtuális magánhálózatok telepítése. Vezetéknélküli hálózatok kulcsrakész üzembehelyezése. Adatmentések akár sérült adathordozóról.


Szerviz - tevékenységünk:

Kiemelt törekvésünk ügyfeleink lelkiismeretes és gondos kiszolgálása, hardware és software gondjainak átvállalása. Ezen tevékenység során elvégezzük az esetenként szükségszerűen felmerülő alkatrész és részegység beépítéseket, a felmerülő hibákat minimális költséggel elhárítjuk. Vállaljuk hardware és software installálást.


Hálózatépítési és felügyeleti tevékenységünk:


Értékesítési tevékenységünk:

Vásárlóinknak a berendezések széles skáláját biztosítjuk. A márkás HP, PHILIPS, SONY, EPSON stb. termékeken kívül, vevőink igényeinek megfelelő általunk bevizsgált olcsó árukkal is szolgálunk. Igények alapján ügyfeleinket komplett gépek és rendszerek eladásával, telepítésével is kiszolgáljuk. Üzletünkben az eladáson kívül szívesen állunk szakmai tanácsadással is az érdeklődők rendelkezésére.


általánydíjas kiszolgálás:

Ezen tevékenység során vállalunk komplett rendszergazdai kiszolgálást, vagy tetszőleges hardware, software ellátást. Ilyenkor többek között végezzük a szerződött rendszerek:


További kedvezmények a szerződött Ügyfeleink részére:


Software szolgáltatásaink:


Teljeskörű kellékanyag ellátás:


További szolgáltatásaink: