Biztonságtechnika

A Hikvision a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékeket és megoldásokat kínáló gyártója.

 

A Hikvision jelenleg több mint 26 ezer alkalmazottal, több mint 13.000 kutatási és fejlesztési mérnökkel rendelkezik. A vállalat éves árbevételeinek 7 – 8% -át fekteti a kutatás és fejlesztés folytatására a folyamatos termékinnováció érdekében. A Hikvision egy teljes, többszintű kutatási és fejlesztési rendszert hozott létre, amely magában foglalja a kutatástól a tervezésig, a fejlesztésig, a tesztelésig, a technikai segítségnyújtásig és a szolgáltatásig minden műveletet. Hangzhou központjában a K+F-csoportok globálisan működnek, beleértve a Montrealban (Kanada) és a Szilícium-völgyben (Kalifornia, Észak-Amerika), valamint Pekingben, Sanghajban, Chongqingben és Wuhanban (Kína) meglévő K+F központokat.

Analóg kamerák

A Hikvision Hiwatch Series nagy felbontású analóg kamerái kristálytiszta képeket biztosítanak, amelyek megmutatják a legapróbb részleteket, bármilyen fényviszonyról legyen is szó. Az analóg kamerák legfőbb ismérve, hogy a kamerák önmagukban nem működőképesek, szükséges egy komplett fizikai hálózat kialakítása telepítésük során. A kamerák hálózata az úgynevezett DVR-hoz, azaz az digitális videórögzítőhőz csatlakoznak, mely a kamerák által közvetített analóg videojelet folyamatosan digitalizálja és rögzíti. Az analóg kamerák és a rögzítők közötti adattovábbításra számos szabvány áll rendelkezésre. Általában koax kábelen, vagy csavart-érpáras UTP kábelen történik a jeltovábbítás videó ballunok segítségével. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 16 analóg kamera 16 csatornás DVR-hoz való csatlakoztatásához 16 jelkábel szükséges.

DVR & HIBRID RÖGZÍTŐK

A digitális videórögzítők, azaz a DVR-ok, az analóg kamerák videójelének rögzítéséhez szükségesek. Ezek a legelterjedtebb eszközök a piacon, mert ezek nyújtják a legolcsóbb megoldást analóg kamerák összekötésére, jeltovábbítására. Az analóg kamerák a digitális videórögzítők nélkül használhatatlanok. Kínálatunkban épp ezért természetesen elérhetőek a hagyományos Hikvision Hiwatch Series digitális videórögzítők is. Használatuk roppant egyszerű, hála a gyártó sok évnyi tapasztalatának.

A Hikvision, a világ vezető innovatív videomegfigyelő termékeket és megoldásokat kínáló gyártójaként, forradalmi újdonsággal ált elő. Létrehozta a Hikvision Hiwatch hibrid rögzítőket, melyek ötvözik az analóg rendszerek kötöttségeit, az IP rendszerek korlátlan szabadságával. Régebben nem volt lehetőség arra, hogy hagyományos analóg biztonsági kamerákat és nagyfelbontású IP kamerákat használjunk egyetlen rendszeren belül. Ez hatalmas aduászt ad mind a telepítők, mind a végfelhasználók kezébe.

Már van egy meglévő analóg rendszere, amit szeretne kibővíteni a lehető legköltséghatékonyabban? Hagyja meg meglévő analóg kameráit, válasszon mellé egy hibrid rögzítőt, így korábbi kamerái továbbra is használhatóak maradnak, emellett annyi tetszőleges Hikvision HiWatch IP vagy Turbo HD kamerával bővítheti ki rendszerét, amennyivel csak akarja.

IP kamerák

Miért érdemes elgondolkodni a Hikvision Hiwatch Series IP kamerák választása mellett? 

Számos érvet hozhatunk mellettük fel. Az Hikvision Hiwatch Series IP kamerákat roppant egyszerű kezelni. Kisebb számítástechnikai tapasztalattal gond nélkül képes lesz üzembe helyezni őket Ön is! Ami megkülönbözteti őket elsősorban analóg társaitól őket, hogy rögzítők nélkül is képesek ellátni feladataikat, de amennyiben igény van rá, természetesen rögzítőre is köthetőek. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a Hikvision Hiwatch Series IP kamerák nem csak a jelenlegi igényeket, de a jövőben felmerülő elvárásokat is kielégítik, hisz ha esetleg most csak egy IP kamerára ruháztunk be, de később többet szeretnénk, gond nélkül tudunk komplett rendszert kiépíteni korlátlan darabszámú IP kamera, és hálózati rögzítő beiktatásával.

HÁLÓZATI RÖGZÍTŐK

A digitalizáció felé vezető rögös út fontos lépése volt a hálózati videorögzítő eszközök, azaz a Network Video Recorderek (NVR) megjelenése. A hálózati videórögzítők teljes mértékben IP alapon működnek és az IP kamerák által digitalizált és tömörített videó adatfolyamot fogadják és tárolják.


A Hikvision HiWatch hálózati videórögzítők előnye, hogy hagyományos analóg videórögzítőkhöz képest, melyet a PAL szabvány rendkívül mértékben korlátoz, sokkal nagyobb felbontású felvételek rögzítésére alkalmasak.


A Hikvision HiWatch NVR másik előnye, hogy nem szab fizikai korlátokat. Míg az Hikvision HiWatch analóg rögzítőket adott távolságon belül kell elhelyeznünk a kamerákhoz képest, a Hikvision HiWatch hálózati rögzítőnk elhelyezkedhet a világ másik pontján a kamerákhoz képest. Egyetlen kitétele, hogy megfelelő sávszélességnek kell megvalósulnia a maradéktalanul hatékony rögzítés érdekében. A Hikvision HiWatch hálózati rögzítő ezen tulajdonsága számtalan helyzetben bizonyulhat hasznosnak. A leleményesebb tolvajok bevett szokása, hogy a videórögzítő eszközt, benne a bizonyító értékű videófelvételekkel együtt, magukkal viszik betörés során. Nos, amennyiben Hikvision HiWatch hálózati rögzítővel rendelkezünk, ezt nem tudják kivitelezni, így nem hiába fektettünk objektumunk biztonságának növelésére.

Érdeklik Hikvison Hiwatch Series kameráink és rögzítőink is?

Csomagban kedvezőbb áron szerezheti be őket!
Hikvision HiWatch termékeinket csomagajánlatokban is biztosítjuk viszonteladóink és telepítőink részére. Szereti az egyszerű megoldásokat? Kínálatunkban olyan csomagajánlatokat is megtalál, melyben a kamerák és videórögzítők mellett tápkábelek, UTP kábelek, HDMI kábelek, merevlemezek is vannak.
Hikvision termékekkel és információkkal keresse kollégáinkat a Kapcsolat menüpont alatt.