Nyomtatási szolgáltatások

Költségmenedzsment

A költségmenedzsment segítségével kontroll alatt tarthatja a másolásokat, illetve a nyomtatást. Különböző szabályok szerint lehet felügyelni a nyomtatást, szkennelést, amelyből riportok készíthetők. A menedzsment bevezetése már önmagában jelentős megtakarítást idéz elő.

Okos nyomtatás

Kiváló minőségű, kipróbált, nagyüzemben tesztelt nyomtatókkal, és azok üzemeltetésével segítjük versenyképességét. A szolgáltatás igénybevételével pénzt, időt és energiát takaríthat meg. Ön csak a saját üzletével foglalkozik, a többit bízza ránk. Nyomtatóit karban tartjuk, kellékanyaggal látjuk el, így Önnek csak a papír beszerzésével kell foglalkoznia. Munkatársaink munkanapokon különböző rendelkezésre állással vállalják a nyomtatók és multifunkciós gépek karbantartását, hiba esetén, illetve a gyártó által előírt karbantartási ciklusok szerint. Helyszíni javítással. Speciális esetekben el-és visszaszállítással, az Ön igényeinek megfelelően. A kapcsolatok menüpontban tájékozódjon kollégáinknál.

Védje dokumentumait

Adja meg, kik milyen jogosultságok mentén nyomtathatnak, scannelhetnek! Tegyen az adatszivárgás ellen NFC kártya, vagy PIN-kódos hitelesítés segítségével!

Csökkentse nyomtatási költségeit 30%-kal!

A TELMARK Kft. korszerű, menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat kínál partnereinek. Irodai gépek, berendezések értékesítése beüzemelése, üzemeltetése.