Videokommunikáció

Tárgyalótermi, videokonferencia megoldások, csoportmunka támogató megoldások

Konferencia megoldások

Abban hiszünk, hogy a világjárvány által kikényszerített digitalizáció és annak minden előnye a pandémia végével is velünk marad. Az üzletünk hatékonyságát idő-és költséggazdálkodás terén láthatóan növelte az új helyzet, a „technological awareness”, hiszen a már meglévő eszközöket, rendszereket meglehetősen rövid idő alatt kellett a mindennapjainkba beépíteni.

 

Megnövekedett az igény a folyamatos konferencia-alapú kapcsolattartásra. Cégünk első sorban Microsoft Teams alapú videokonferencia megoldásokat értékesít, implementál és üzemeltet. Legyen szó nagyobb tárgyalóról, kisebb tárgyalóteremről, vagy személyes videokonferencia megoldásokról, az elérhető legmodernebb technológiát kínáljuk partnereink számára.

Csoportmunka

Csoportmunka megoldásainkkal a távolság mára már nem probléma. Egy megfelelő internetkapcsolat és természetesen az általunk kínált megoldásoksegítségével közelebb hozhatjuk magunkhoz a világot, az ügyfeleinket, a partnereinket.

 

Csoportmunka szoftver és hardver megoldások egyénre szabottan elérhetők. Együtt felmérjük, megtervezzük, megépítjük és üzemeltetjük a kívánt megoldást. Kérje a Kapcsolat menüpontban munkatársaink segítségét.

Korszerű megoldásokért keresse munkatársainkat a Kapcsolat menüpont alatt.